INTERIEURADVIES

Spreekt onze landelijke stijl u aan? Maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Wij helpen u graag! 

Het verzorgen van een kleuradvies, concept, nieuwe indeling, plattegrond, 3D ontwerp, meubelontwerp, styling van een ruimte of een totaalproject behoort allemaal tot de mogelijkheden. Sobere, robuuste materialen in rustige tinten hebben hierin onze voorkeur. 

Voor interieuradvies werken wij in 4 verschillende fase’s. De eerste 2 fase’s zijn voor het ontwerp. De 2e en de 3e fase is de realisatie. Hieronder hebben wij deze voor u uitgewerkt, zo krijgt u een goed beeld van wat wij voor u kunnen betekenen. U hoeft uiteraard geen gebruik te maken van alle fase's, wij kunnen bijvoorbeeld ook voor u een indeling maken en dat u de realisatie hiervan zelf uitvoert. 

Fase 1
- Moodboard ontwerpen, brainstormen, plattegrond -
In een kennismakingsgesprek bespreken we de wensen van de klant en kijken wij naar
de mogelijkheden om deze te realiseren. De Wilgengaarde voelt de sfeer aan die daarbij aansluit en door middel van een moodboard met kleuren en sfeerbeelden laten wij zien welke sfeer hierbij past.

Wij maken in de eerste fase ook een plattegrond, met daarin de plaatsing van de meubels en een eventuele nieuwe indeling. Zo krijgt u een idee hoe de ruimte het beste kan worden ingedeeld.
Wij letten hierbij op lichtinval en de juiste benutting van de ruimte.

Fase 2
- Ontwerpen (3D ontwerp) -
Wij maken een 3D ontwerp naar uw wens, zodat u een impressie krijgt hoe de ruimte er uit komt te zien. Hierdoor krijgt u een goede impressie van de sfeer, de kleuren en materialen.

In de tweede fase is het ook mogelijk om een lichtplan voor u te maken.

Fase 3
- Hulp bij realisatie, uitkiezen meubels/accessoires -
In de derde fase zoeken wij voor u de juiste meubels uit. Wij kiezen passende stoffen en materialen uit die in de sfeer passen. Wij bespreken ook samen met u in deze fase uw materiaal wensen. Het moet niet alleen mooi zijn, maar uiteraard ook practisch bij u passen. Wij zullen na dit proces alles voor u in bestelling zetten.

Fase 4
- Styling, puntjes op de i -
De Wilgengaarde zorgt er voor dat het 3D ontwerp werkelijkheid wordt. Wij komen met een bus vol met passende accessoires om uw woning aan te kleden. De meubels zijn in deze fase ook binnen, en zo is uw huis na deze dag stylen helemaal af!

Bent u enthousiast geworden, en benieuwd naar de mogelijkheden en kosten?
Dan kunt u vrijblijvend mailen naar  info@dewilgengaarde.com 

 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2020 - 2022 De Wilgengaarde | sitemap | rss