Voldoet uw bestelling niet aan uw verwachting? U kunt de bestelling binnen 8 dagen aan ons retour sturen. U kunt het ook binnen 8 dagen terugbrengen op afspraak.

U kunt contact met ons opnemen via de mail (info@dewilgengaarde.com) om uw retour door te geven. 
GROENWERK, SALE, ITEMS MET KORTINGSCODES, VERF EN SPECIAAL BESTELDE ARTIKELEN KUNNEN NIET RETOUR.

Ons retour adres is:
De Wilgengaarde
Kwadijk 59
1471 CC Kwadijk

U kunt het pakket retour zenden via een PostNL Postkantoor of Servicepunt (kijk op www.postnl.nl voor het dichtstbijzijnde adres). De kosten van het retour zenden zijn voor eigen rekening. Alleen indien een product buiten uw schuld om defect of beschadigd is, kan De Wilgengaarde besluiten de door u gemaakte kosten van de retourzending te vergoeden.

De Wilgengaarde is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van zendingen of schade tijdens transport. Zorg daarom ook altijd voor een goede, neutrale verpakking. Wanneer u het pakket retour stuurt, zorg er dan voor dat het voldoende gefrankeerd is. De Wilgengaarde kan helaas geen zendingen onder rembours aannemen en deze zendingen worden dan ook automatisch geweigerd.

Op het moment dat wij uw retourzending hebben ontvangen, zullen wij binnen 8 dagen het aankoopbedrag  naar het gebruikte rekeningnummer overmaken. 

BESCHADIGD ITEM

Heeft u helaas een beschadigd/kapot item ontvangen? Dat is erg vervelend. Binnen een termijn van 3 dagen na ontvangst kunt u dit aangeven door te mailen naar info@dewilgengaarde.com. Let op dat u het naar dit emailadres stuurt, en niet als reactie op de mail dat uw pakket is verstuurd (deze komt niet bij ons aan)

Wij ontvangen in de mail graag het volgende:
- Een foto van de verpakking met daarin het item duidelijk zichtbaar.
- Een close-up foto van het gebroken of beschadigde item. 

 

 

© 2020 - 2024 De Wilgengaarde | sitemap | rss