Voldoet uw bestelling niet aan uw verwachting? U kunt de bestelling binnen 8 dagen aan ons retour sturen. U kunt het ook binnen 8 dagen tijdens onze openingstijden terug brengen naar de winkel.

U kunt contact met ons opnemen via de mail (info@dewilgengaarde.com) om uw retour door te geven. 
GROENWERK, SALE, VERF EN SPECIAAL BESTELDE ARTIKELEN KUNNEN NIET RETOUR.

Ons retour adres is:
De Wilgengaarde
Kwadijk 59
1471 CC Kwadijk

U kunt het pakket retour zenden via een PostNL Postkantoor of Servicepunt (kijk op www.postnl.nl voor het dichtstbijzijnde adres). De kosten van het retour zenden zijn voor eigen rekening. Alleen indien een product buiten uw schuld om defect of beschadigd is, kan De Wilgengaarde besluiten de door u gemaakte kosten van de retourzending te vergoeden.

Wanneer uw bestelling een aankoopwaarde had van meer dan € 100,- zijn er geen verzendkosten berekend.  Stuurt u van deze bestelling een artikel(en) retour, waardoor de aankoopwaarde onder de 100,- komt, dan zullen wij u de verzendkosten van € 6,95 helaas alsnog in rekening moeten brengen en verrekenen met het artikel(en) die u retour gestuurd heeft.

De Wilgengaarde is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van zendingen of schade tijdens transport. Zorg daarom ook altijd voor een goede, neutrale verpakking. Wanneer u het pakket retour stuurt, zorg er dan voor dat het voldoende gefrankeerd is. De Wilgengaarde kan helaas geen zendingen onder rembours aannemen en deze zendingen worden dan ook automatisch geweigerd.

Op het moment dat wij uw retourzending hebben ontvangen, zullen wij binnen 8 dagen het aankoopbedrag  naar het gebruikte rekeningnummer overmaken. 

 

© 2020 - 2022 De Wilgengaarde | sitemap | rss